Over ons

Vind hier meer informatie over KHN, House of Hospitality en SVH. 

KHN

KHN geeft de horeca power! KHN (Koninklijke Horeca Nederland) is dé brancheorganisatie voor de horeca. Wij vertegenwoordigen 20.000 horecaondernemers met ruim een kwart miljoen medewerkers. Als KHN streven we de beste gastvrijheid na, zodat horecaondernemers een inspirerende omgeving kunnen bieden, waar gasten unieke ervaringen en waardevolle momenten kunnen beleven. Klik hier om de website van KHN te bekijken. 

House of Hospitality

De metropoolregio Amsterdam heeft de komende vijf jaar bijna 20.000 vacatures in de hospitality. In bijvoorbeeld horeca, zorg, toerisme of facilitaire dienstverlening. House of Hospitality is een publiek-private samenwerking waarin bedrijven, opleiders en de gemeente samenwerken om meer studenten, medewerkers en zij-instromers te motiveren voor een carrière in de hospitality-sector, maar ook om business challenges te onderzoeken en kennis te delen. Klik hier om de website van House of Hospitality te bekijken. 

SVH

In de horeca staan gasten centraal. Het zijn vakbekwame, professionele en gemotiveerde medewerkers die ervoor zorgen dat gasten graag terugkomen. Voor deze medewerkers biedt de horeca een wereldbaan: veelzijdig werk met veel sociaal contact. SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) staat achter de Nederlandse horeca. Klik hier om de website van SVH te bekijken.